Sikertörténet aviva torna

Anikó – 2016 szeptember

Hosszú hiábavaló lombikozás után, szinte már le is mondtak Anikóék a babáról, mikor egy júniusi AVIVA gyakorló óra után természetes úton megfogant a második babája 🙂 Most 12 hetes, egészséges.

Tovább »

Ildikó – 2014. december

Talán ennek a történetnek az időtávját hosszadalmasnak találjátok, de számomra ez is csak azt bizonyítja, hogy kitartónak kell lenni és a szorgalmas gyakorlás meghozza az eredményét. “2011 szeptemberében voltam betanításon, azóta rendszeresen tornáztam otthon. Most 21 hetes várandós vagyok”

Tovább »

Gabi – 2014. december

Gabi 2014-ben sajátította el a módszert. Inzulin rezisztensként, hashártya gyulladással kezdett neki a gyakorlásnak. Étrendjét folyamatosan kontrollálva és a torna segítségével várandós lett. Januárban született meg kisfia.

Tovább »

Erika – 2014. november

Erika 2012-ben végezte a tanfolyamot. Akkor az egészségvédelem volt a fő célja. Később már a várandósságra való felkészülés lett a fő cél. Tornával és mentális felkészüléssel (autogén tréning) sikerült megfogannia.Többször járt gyakorló órára. Idén májusban született első gyermeke, Bence.

Tovább »

Kigna – 2014. július

Kinga januárban sajátította el a módszert. Komplex tünetegyüttese volt, aminek részét képezte a PCOs is. Tovább súlyosbította a helyzetét a nehéz lelki szituáció, krízis amiben volt. Nem sokkal a tanfolyam után már tájékoztatott a torna azonnali pozitív hatásáról És láss csodát, ugye a tanfolyamon (pénteki nap) csak egy picikét tornázunk,

Tovább »

Adrienn – 2014. június

Adrienn 2013 nyarán sajátította el a módszert. Akkor már egy éve próbálkoztak a teherbeeséssel sikertelenül. Az egyedüli eltérés a magas prolaktin szint volt. Nem rég az alábbi sorokat írta: “Még tavaly nyáron voltam betanításon, s bár a gyakorló órákra nem tudtam járni, de itthon azért tornázgattam. A torna és az

Tovább »

Teri – 2014. március

Egy olyan sikertörténet, amit a rendszeres gyakorlás hozott meg. “még a december eleji betanításon voltam, és szeretném elújságolni, hogy hála az égnek a várandósság 6. hetében vagyok!!! Biztos vagyok benne, hogy a torna is sokat segített!”

Tovább »

Nikoletta 2019. július

Sziasztok! Nos, csak azért írok nektek, mert aki esetleg terhességi szándékkal jár tornázni, annak csak hajrá, most jövök az orvostól 11 hét 3 nap a mérések alapján. Pedig csak 10 hetes vagyok ma, a menstruációs ciklus szerint. De úgy látszik annyit segített a torna, hogy hatalmasat nőtt. Csak mindent bele,

Tovább »

Ildikó 2019. július

Szeretném megosztani veletek hogy rám milyen pozitív hatással volt a torna! A menstruációm mindig 6-7 nap hosszú volt. Néhány éve a változó korba lépve a ciklusaim rendszertelenné váltak, néha több hónap is kimaradt. Amikor végre megjött, nagyon erős, darabos volt, sokszor ijesztő mennyiségű és 7-10 napig tartott. Egy hónapja végeztem

Tovább »

Magdi 2019 július

Kedves Erika! Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de legalább megosztom veletek a tapasztalatomat. Fájdalom mentes napokat éltem meg ismét Gyerekkorom óta két fájdalom csillapító és sok görcsoldó volt az útitársam minden alkalommal amikor beköszöntöttek a menszesz napjai. Most csak tudomásul vettem, hogy jött. Hetente kétszer tornázom és itt az eredménye.

Tovább »