AdobeStock_169974698

Legújabb óránk!!!

„Nagyi Jóga” azaz Gerincjóga 50+

Ha fiatalos és egészséges akarsz maradni, viseld gondját a gerincednek, hogy egy kicsit rugalmasabb legyen. Gyere, próbáld ki a Gerincjóga 50+ jógaóránkat! 

A jóga javítja a tartást, segítenek kimozgatni a merev ízületeket, jó hatással van a hormon és mirigyrendszerre, oldja a feszültséget, nyújtja a befeszült izmokat, nyugtatja az idegeket.

Az órák Szerda 19:00-20:00 és Vasárnap 18:00-19:00

Díja 2.500,- Ft., melyekre a „Jelentkezem” gombra kattintva tudsz időpontot foglalni.

„Ne hagyjunk fel a próbálkozással csupán azért, mert a tökéletesség elérhetetlennek tűnik”

B.K.S.Iyengar

Női jóga 

A női jóga kicsit más mint a többi jóga, megengedőbb…

A női jóga főként a hatha-jóga ászanáiból azokat a testhelyzeteket veszi át, amelyek a női energiák felébresztését szolgálják.

Ezek a gyakorlatok jótékony hatással vannak az alhasi szervekre, megerősítik a has és medencealapi izmokat, a gátizmokat, így elkerülhetőek ezeknek az izmoknak gyengeségéből eredő problémák, mint az inkontinencia, az aranyér, a hüvelyszárazság, stb.

Gerincjóga

jótékony hatással bír a fizikai testre. A jógaászanák anatómiai és energetikai szempontból is “tökéletes” testtartások: helyes gyakorlásuk kiegyensúlyozza az izomrendszert és az elmét, valamint támogatja a szervezet saját gyógyító folyamatait, így harmonizálja a hormonháztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.