Kigna – 2014. július

Kinga januárban sajátította el a módszert. Komplex tünetegyüttese volt, aminek részét képezte a PCOs is. Tovább súlyosbította a helyzetét a nehéz lelki szituáció, krízis amiben volt. Nem sokkal a tanfolyam után már tájékoztatott a torna azonnali pozitív hatásáról
És láss csodát, ugye a tanfolyamon (pénteki nap) csak egy picikét tornázunk, csak kipróbáljuk a gyakorlatokat és a következő kedden, MEG JÖTT A MENSTRUÁCIÓM egy év után.
Most azonban egy hosszabb levélben írta meg, a hosszútávú előnyöket, amiket a módszer nyújt.
„Amikor megvolt a vérzésem éppen és tornáztam, először féltem mert régen ilyenkor nekem nagyon rossz volt még az ágyból is kikelni, meg mozogni, nemhogy tornázni, de aztán a torna végére megtapasztaltam, hogy szinte teljesen lecsökkentette a vérzést, a görcsök megszűntek, a kedélyem víg lett!””volt olyan, hogy élni sem volt kedvem és este volt tornára időpontom. Nem is akartam elmenni, de mivel annyi sokat adott már ilyen rövid idő alatt nem mondtam le. Elmentem és valami fantasztikus, teljesen kivirultam mintha szerelmes lettem volna hirtelen, minden csodálatos lett, teljesen rendbe rakta a hormonháztartásom, ami azt is megtanította nekem, hogy mennyire tudjuk befolyásolni a kedvünket is.”

Vélemény, hozzászólás?