Gyorfi Erika Aviva torna

AVIVA

A Módszerrel 2012-ben ismerkedtem meg, hogy nőgyógyászati problémáimon, természetes úton próbáljak segíteni, mely módszerben megoldást találtam a miómámra és az inkontinenciámra egyaránt. Saját tapasztalataim és gyakorló társaim sikerei is arra ösztökéltek, hogy oktatóként minél több nőtársammal tudjam megismertetni az AVIVA Módszer áldásos hatásait.
Szeretnék segíteni mindazokon, akiknek gondot okoz a havi ciklus rendszeressége, akiknek a ciklus előtt és alatt fájdalmaik vannak, akik gyermeket szeretnének, de nem sikerül, és főként azokon, akik a változó kor tüneteivel küzdenek.
De szeretettel ajánlom azoknak is, akiknek még nincs problémájuk, vagy már a változókor küszöbén állnak, mert a medencefenék izmait minden életkorban érdemes edzeni, erősíteni, hogy a változó kor is örömteli másodvirágzássá váljon elhervadás helyett.

Győrfiné Gyurcsó Erika vagyok Sport- Jóga- és AVIVA Módszer oktató. Gyermekkoromban tornáztam, majd kipróbáltam az atlétikát az evezést, mellette szívesen jártam kondi terembe, a súlyzós edzést igen sokáig magaménak éreztem, de egy idő után az izmaim és izületeim elég kötötté váltak és a hajlékonyságom visszaszerzése végett kerestem olyan sportot ami lazítja, nyújtja az izmokat, a szalagokat és mégis kíméli az izületeket. Ekkor próbáltam ki egy dinamikus jógaórát és azt mondtam magamnak, ez az a mozgásforma ami kell nekem, a jóleső nyújtások és csavarások.
Így elhatároztam, hogy a Testépítés-Fitnesz oktatói képesítésem mellé a Jógaoktatói képesítést is megszerzem. A választásom a Gerincjógára esett, mert a prevención kívül kortól függetlenül helyre lehet állítani a fizikai test egészségét első sorban a tartás javításával, mert a helyes tartással a mozgásszervi problémák gyógyítása elősegíthető. A helyes légzés elsajátításával pedig hatással lehetünk az emésztésünkre, hormonrendszerünkre, ezen kívül vitalizál és energetizál. A relaxáció pedig kikapcsolaj az elmét, oldja a stresszt, ami felszabadító érzés.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a Gerincjógát és saját magán tapasztalhassa meg annak jótékony hatását.
A jóga kortalan, nem számít hány éves vagy, ha tenni akarsz tested egészségéért gyere és próbáld ki.