Aviva torna gyermekáldás
Gyermekáldás

Ha babát szeretnél, de nem sikerül teherbe esni, minél hamarabb kezdj el tornázni. A gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának megerősítésére, így lehetővé téve a magzat sikeres kihordását.

Harmónikus párkapcsolat
Harmonikus Párkapcsolat

A módszer segítséget jelent nőknél nőgyógyászati problémák megszüntetésében, férfiaknál a termékenység fokozásában, prosztata és potencia problémák megszüntetésében, valamint a renyhe bélműködés javításában.

Hormonális egyensúly
Hormonális egyensúly

Mindenki saját problémájának megfelelő gyakorlatot kap célja elérésének elősegítése érdekében. A változókorral járó kellemetlen tüneteket is megszüntetheted az Aviva Módszer segítségével.

Az Aviva Módszerről

Az Aviva Módszer gyakorlatait Aviva Gabriella Steiner magyar származású balett táncosnő, tornász és fizikoterapeuta dolgozta ki. Már a hatvanas évektől tanította módszerét Tel Avivban, hogy a nők uralhassák ciklusukat, akaratuk szerint. Magyarországra Tóth Lívia hozta el a torna gyakorlatokat és saját tapasztalataival kibővítve, elsősorban gyógyító hatására összpontosítva, összeállította a ma is megtanulható Aviva Módszert

Az Aviva torna hatása

A rendszeres torna – HETI KÉTSZERI – eredményeképpen rendeződik a nők havi ciklusa, beáll a szabályos 28-30 napos ciklus. Segít abban az esetben is, ha évente csak néhányszor menstruálsz, illetve ha 28 napnál rövidebb a ciklusod.

Segítséget jelent nőgyógyászati problémák megszüntetésében is, legyen szó cisztáról, miómáról, polipról, petevezető átjárhatatlanságáról. Kitartó tornázással csodálatos eredményeket érhetsz el, ezzel segítve szervezeted öngyógyító tevékenységét. 

Ha babát szeretnél, de nem sikerül teherbe esni, érdemes elkezdeni a rendszeres tornát, mielőtt hormonkészítményekhez nyúlnál vagy egyéb beavatkozásoknak vetnéd alá magadat. Megszüntetheti a meddőség okát, nemcsak nőknél, ezért az AVIVA torna FÉRFIAKNAK is ajánlott

Ha elvetéltél, mielőtt újra próbálkoznátok, érdemes az AVIVA módszer tornagyakorlatait végezni, mert ha rendszeresen tornázol, megerősítheted méhedet és szervezetedet felkészítheted a várandósságra, így csökkentve az újbóli vetélés kockázatát.

A változókorral járó kellemetlen tüneteket is megszüntetheted az Aviva Módszer segítségével. Energikusabb, frissebb, fiatalosabb maradsz, ha rendszeresen tornázol.

Ha a hormonszint elcsúszása miatt plusz kilókat szedtél fel, amelyektől szeretnél megszabadulni, tornázz bátran, a hormonszint rendeződésével a fogyás is megindul.

Az Aviva torna elkezdése és elsajátítása

A módszert egy 4 órás tanfolyam keretében lehet megtanulni: a 18 alapgyakorlatot, a rövidített módszert, a pánik gyakorlatot és a bárhol bármikor végezhető gyakorlatot. Ekkor van arra lehetőség, hogy átbeszéljük, kinek mi a célja a tornával, hogy a későbbiek folyamán vissza tudjunk térni a fejlesztendő területre.

Majd heti rendszerességgel lehetőség van csoportosan gyakorolni az alapgyakorlatokat egy 30 perces foglalkozás keretében. Minden gyakorló órán lehetőség van a már megtanult gyakorlatok további finomítására, illetve a felmerülő kérdések megvitatására

Amennyiben szeretnél részt venni az Aviva Módszer tanfolyamon, jelentkezz, érdeklődj e-mailben. E-mailt tudsz küldeni a Kapcsolat fülre kattintva az űrlap kitöltésével is.

A tornát csoportos és egyéni foglalkozás keretében is el lehet sajátítani.
A betanító valamint gyakorló órák helyét, és időpontját kiválaszthatjátok az Időpontok / Árak fülön.
Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, amit megtehetsz a Bejelentkezés oldalon!

Tanfolyamok és gyakorló órák minden helyszínen 3 fő jelentkezésétől indulnak.